Betonivalut

Betonivalut vaativat tarkkuutta, huolellisuutta sekä hyvää suunnittelua, mikä tulee aloittaa jo ennen varsinaista lattian valamista. Varsinkin jos kyseessä on lattiavalu jossa on lattian jäävä pinta on betoninen tai sirotteella tehty. Lattiavalut olisi siksi hyvä varata tai niistä keskustella jo hyvissä ajoin, että edellytykset valulle ovat parhaat mahdolliset. Näin valumiesten ammattitaito tulee parhaiten hyödennettyä. Unohtamatta sitä että valu vaatii myös jälkihoitoa ja varsinkin jos kyseessä ovat valmiit lattiapinnat.

Omaamme vankan kokemuksen lattiavaluista erilaisiin kohteisiin ja varsinkin kiiltolattiavalut, jotka hiomme, valutyön suoritamme mielellämme itse, koska siinä on niin monia huomioon otettavia asioita, ettei se kuulopuheilla onnistu, vaan siihen täytyy olla kokemusta mitkä asiat vaikuttavat lopulliseen lattian ulkonäköön.

Myös sirotelattioissa pystymme hyödyntämään ammattitaitoamme kun kaikki hyvään lopputulokseen vaikuttavat asiat otetaan huomioon. Lopulliseen ulkonäköön voivat vaikuttaa epämääräiseti kaikki rakennuksella työskentelevät, kävelemällä lähes valmiilla valulla, tiputelemalla siihen katolta roskia tai likaamalla lattiaa ennen kuin siihen on tehty pintakäsittely. Sirotelattia taasen ilman pintakäsittelyä ei oikein ole soveltuva kuin rehuvaraston alle näkymättömiin. Pintakäsittelyä voidaan tehdä eri asteisina sekä eri kiiltoisina sen mukaan mihin tilaan ja käyttötarkoitukseen lattia tulee.

Ota yhteyttä

Jätä viesti ja yhteystiedot, niin olemme yhteydessä sinuun!

Ei luettavissa? Uusi kuva. captcha txt