Sirotelattiat

Sirotelattioiden etuna on se, että siinä voidaan lattian väriin vaikuttaa sirotteen värillä. Silloin lattia on osa sisutusratkaisua vaikkei väri ole aivan samanlainen kuin maalattu pinta, mutta kuitenkin erilainen kuin kuultovärjätty lattia. Vähänkin vaativammassa käytössä sekä tiloissa, joissa ihmiset oleskelevat, vaatii sirotelattia pintakäsittelyaineen ollakseen täysin pölyämätön sekä roisketiivis. Sen voi tehdä kevyen hionnan säestyksellä, niin lattian pinta tasoittuu sekä puhdistuu mahdollisista rakennusaikaisista jäljistä-joita ei voi mitenkään välttää.

Sirotelattia käy pintakäsiteltynä myymälätiloihin, halleihin, teollisuustiloihin, autotalleihin sekä varastoihin. Se ei ole aivan niin kustannustehokas ratkaisu kuin pelkän liipatun betolattian pintakäsittely, mutta mahdollistaa erilaisten värimaailman sekä hyvän ulkonäkön kun työ tehdään ammattitaidolla.

Parhaimmillaan sirotelattia on ulkotiloissa hiertopintana joilloin sillä saavutetaan säänkestävyys sekä estetään liukkaus mitä jäätynyt sileä betoninen pinta muutoin on. Lastauslaiturit, autokatokset yms. saavat sirotteesta hiertopintana käytännöllisimmän pinnoitteen.

Ota yhteyttä

Jätä viesti ja yhteystiedot, niin olemme yhteydessä sinuun!

Ei luettavissa? Uusi kuva. captcha txt